Zo. 16-02: Rouwcafé Stichting Boek en Troost

De Stichting Boek en Troost organiseert op zondag 16 februari a.s. van 15-17 uur een Rouwcafé in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 te Gouda.

De overledene centraal

In het rouwcafé willen wij de dierbaren die overleden zijn speciale aandacht geven.

Advertisements

Wie was hij of zij die wij verloren zijn. Hoe zag hun leven er uit voordat de dood hen alles afnam wat hen lief was. Hoe gingen zij om met het gegeven dat zij partner, kinderen, familie en hun toekomstverwachtingen moesten achterlaten. Was er gelegenheid om zich voor te bereiden op het afscheid van het leven?

Kosten: €5,00 incl. consumpties
Aanmelden: info@boek-en-troost.nl

——————
Waarvoor kun je bij Boek en Troost terecht?
Boek en Troost wil ondersteuning bieden en een platform zijn om de confrontatie met rouw en verlies bespreekbaar en hanteerbaar te maken, voor betrokkenen en hun omgeving . Door ontmoeting en lotgenotencontact kan voor betrokkenen perspectief voor herstel ontstaan.

Boek en Troost organiseert verspreid door Gouda diverse activiteiten voor nabestaanden.

We organiseren iedere derde zondag van de maand een Rouwcafé met een steeds wisselend thema. Na een korte inleiding kun je met lotgenoten in ontspannen sfeer ervaringen uitwisselen en (h)erkenning vinden. Nieuwe en vaste bezoekers zijn welkom. Kun je pas op het laatste moment beslissen of je komt? Geen nood, we schuiven er graag een stoel bij!

Ook kun je bij ons een boek inkijken of lenen voorafgaand aan het Rouwcafé en tijdens onze activiteiten.

16-02-2020 09:00