Zo. 16-02: Kindervoorstelling: Het neefje van Rupsje Nooitgenoeg

Zondag 16 februari om 14.00 uur speelt Poppentheater Het @penstaartje de voorstelling ‘Het neefje van Rupsje Nooitgenoeg’ in Theater Concordia in Haastrecht.

Wie kent hem niet?? Die rups die altijd maar eet en eet en nooit genoeg heeft! Maar weten jullie dat hij ook een neef heeft? André Verhagen van poppentheater het @penstaartje heeft daar een hele leuke en vrolijke voorstelling over gemaakt speciaal voor peuters en kleuters. Ouders, opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom!

De voorstelling begint als André naar de winkel gaat om boodschappen te halen. Zijn vriendje Jasper wil alleen niet eten, hij heeft zin in een verhaaltje…André weet een leuk boek over eten en als André het boek gaat voorlezen horen we al snel hap..smak…smak…en ja hoor…..daar heb je de neef van die beroemde rups! Het rupsje eet en eet. Het zit in de familie….hij heeft nooit genoeg. Hij eet ook nog eens het hele boodschappenmandje leeg. En rupsje Hap.smak.smak? Hij wordt groter en groter, maakt een cocon en verandert in een schitterende vlinder.

Een vrolijke voorstelling voor kinderen van 3-6 jaar met een boodschap die niemand zal vergeten, als je groeien wilt, moet je wel goed eten!

***leuk voor een kinderfeestje!***

Deze kindervoorstelling is op zondag 16 februari om 14.00 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten (à € 7,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Op vertoon van je jeugdpaspoort Krimpenerwaard krijg je 10% korting! Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

16-02-2020 09:00