Zo.14-12: Wijn-spijs proeverij in De Kleischuur

Voorproeven voor Kerst!

Hou je van feestelijk dineren in sfeervolle kerstsfeer, kom dan zondag 14 december naar het nieuwe duurzame restaurant De Kleischuur, aan de waterkant op de Vest in Gouda.

De feestelijke decembermaand begint alweer te naderen en de kerstdagen komen in zicht. Om alvast in de stemming te komen, een wijn-spijsdiner in het teken van de feestdagen. We laten zien dat feestelijk koken niet moeilijk hoeft te zijn.

Klinkende combinaties
Marleen Swagemakers & Mirjam de Jong van De Kleischuur koken een feestelijk viergangenmenu, Jolande Vos van Beproefd verzorgt de bijpassende wijn. Zij is wijn-spijsspecialist en finalist van de wedsstrijd ‘Vinoloog van het jaar 2014’.
Het zijn allemaal simpel te bereiden gerechten met een groots wow-effect, gecombineerd met bijpassende wijnen. Tijdens het diner zal Jolande de wijnen toelichten. De Kleischuur wordt mooi versierd en aan het eind krijg je de receptuur mee naar huis. Zo ben je al ruim van tevoren op de hoogte en kan de stress van de feestdagen achterwege blijven.
Mis het niet, voor het diner is reserveren noodzakelijk!

Menu
-Zalmtartaar met mierikswortel/gnocchi met ricotta en peterselieboter V
-Venkelsoep met coquilles/venkelsoep met zadencracker V
-Wildzwijnstoofschotel met salie en zwarte olijven/Vacherin met walnoten/druiven V
-Pecannotentaart met dadelijs

Datum: zondag 14 december
Inloop vanaf 17.00 uur
Kerst aanschuiftafel: start 18.00 uur-22.00 uur
Kosten: Aanschuiftafel, incl wijn (€ 53,- p.p.)

Reserveren? Aanmelden door terug te mailen of via marleen@dekleischuur.nl