Zo.14-12: Nederlandse Kampioenschappen twirlen

Illusion is klaar voor de Nederlandse Kampioenschappen twirlen
Na een spannend weekend op de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen twirlen , vertrekt Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, zondag 14 december naar de Nederlandse Kampioenschappen in Almere.
Afgelopen weekend mochten 6 leden van Illusion hun routines aan de jury presenteren. Stuk voor stuk werden er sterke routines neergezet met mooie resultaten als gevolg. De top tien moest behaald worden om door te gaan naar de Nederlandse Kampioenschappen. Helaas heeft ,door de sterke concurrentie, niet iedereen de top tien bereikt, maar Isabel Floor wist met de onderdelen 1-baton en Solo Dancetwirl een 6e plek te behalen in de junior beginners klasse. Zij zal samen met Anne-Fleur Fioole, Madelon van Harten en Djarah Kleiweg aanwezig zijn als solist op de Nederlandse Kampioenschappen in Almere aankomend weekend. Isabel heeft zich geplaatst in de klasse 1-baton junior beginner, 2-baton junior beginner en Solo Dancetwirl junior beginner. Anne-Fleur en Djarah zullen deelnemen in de klasse Super-x-strut junior beginner en Madelon mag haar routine in de klasse 2-baton junior beginner draaien.
Ook zal Team A van Illusion deelnemen in de klasse Small Team Dancetwirl junior beginner. Vorig jaar behaalden zij hiermee een 3e plaats.