Zo. 14-1: Mannenkoor Prins Alexander in Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel – Zondag 14 januari wordt om 17.00 uur de eerste Open Deur Dienst van 2018 gehouden in de Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Aan deze dienst zal het Christelijk Mannenkoor Prins Alexander meewerken. Het orgel wordt bespeeld door Matthijs Breukhoven.

Het gerenommeerde mannenkoor Prins Alexander heeft onder professionele leiding van dirigent Arjan Breukhoven en door inzet van de leden een grote bekendheid verkregen tot ver buiten de eigen regio.
Met enige regelmaat worden optredens voor radio en TV verzorgd. Jaarlijks worden gemiddeld zo’n twintig concerten gegeven en medewerking aan kerkdiensten verzorgd, dit in zowel binnen- als buitenland.

Prins Alexander is een Christelijk mannenkoor en dus bestaat een belangrijk deel van het repertoire uit liederen met een Christelijke achtergrond: van bewerkte Psalmen tot enerverende Negro-Spirituals.
Hiernaast worden ook prachtige klassieke en moderne liederen gezongen. Dominee Wim van der Kooij zal voorgaan in deze dienst. Het thema wordt: “Bent u/ben jij een VAST-denker of een OM-denker?”

Advertisements

De samenzang begint zoals gebruikelijk 10 minuten voor aanvang.
Voor meer informatie over het koor: www.cmk-prinsalexander.nl