Zo. 13-5: Storytrail stadswandeling

Gouda – Op zondagmiddag 13 mei kun je de geschiedenis van Gouda beleven tijdens een buitengewone Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Eric de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen is de gids. Hij brengt het woelige verleden van Gouda tot leven tijdens een wandeling vol meeslepende avonturen voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Gouda is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De prachtige oude straten en pleinen vormen het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor je open gaat. Beleef de stad door de ogen van schippers, zakkendragers, kooplieden en viswijven. Ontdek hoe turf, kaas en bier Gouda groot hebben gemaakt. En ontrafel samen met de medewandelaars een historisch mysterie. Ga mee en maak een reis door de tijd die je niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zondag 13 mei om 14.00 uur op de Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal 12 euro per persoon (kinderen: 6,35 euro).

Advertisements

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

13-05-2018 12:13