Zo.13-12: Luisteren en meezingen met koor Fabulous!

Het koor Fabulous! uit Bodegraven viert Kerst op zondag 13 december. Om 15.00 uur start in de theaterzaal van het Evertshuis een mooi kerstconcert. Het koor bestaat uit zeventig zangeressen. Met aanstekelijk enthousiasme worden onder leiding van dirigent Maurits Draijer bekende en nieuwe kerstsongs uitgevoerd. Al luisterend krijgen de bezoekers zelf ook zin om mee te zingen. Daarvoor is dan ook alle ruimte: na het concert zingen we met elkaar verder in de foyer. Op de piano worden Christmas Carols gespeeld. Wie mee wil zingen, zingt mee. En wie liever met een drankje in de hand blijft luisteren, is ook van harte uitgenodigd. Het belooft een ongedwongen en feestelijke middag te worden.
Na afloop van het concert verkopen koorleden leuke kerstverrassingen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Fabulous!

Theaterdiner
Na het muzikale gedeelte wordt, om 18.00 uur de tafel gedekt voor een theaterdiner. Chefkok Edwin van den Heuvel heeft een mooi driegangen kerstdiner in petto.
Kaartjes voor de muzikale happening zijn à € 10 te bestellen via www.evertshuis.nl of aan de theaterkassa, tel 0172-618484. Bij voldoende beschikbaarheid zijn ook op de dag zelf nog kaartjes te koop. Wilt u gebruikmaken van het diner à € 23 per persoon, dan kunt u dit tot uiterlijk vrijdag 11 december reserveren.