Zo. 12-8: Houtmansplantsoenconcert met The Blue Note Rollers

Gouda – In 2018 vinden voor de 25ste keer tijdens de zomermaanden in Gouda de Houtmansplantsoenconcerten plaats. De concerten zijn op zondagen van 24 juni tot en met 26 augustus. De concerten zijn van 14.00 uur tot uiterlijk 16.30 uur. De entree voor de concerten is gratis. De concerten vinden plaats in de monumentale muziektent in het Goudse Houtmansplantsoen. Zondag 12 augustus treden The Blue Note Rollers op.

De band is opgericht in 1012. Een gedurfde en hippe formatie met zanger/pianist Jeroen Sweers, boogiewoogie virtuoos René Postma op bas en Arnoud de Graaff op saxofoons. Drie ervaren rotten uit de Nederlandse Jazz, boogie woogie, pop en Rock and Roll scene. De band speelt een zeer brede mix van boogie woogie, lekkere jazz, rauwe piano blues en catchy soul.

Met louter piano, contrabas en saxofoon, weet dit drietal een muzikale sfeer neer te zetten, die je terug vindt, in een kroeg in New Orleans. Het knalt en ronkt waar het moet en swingt als het kan. Natuurlijk is Arnoud in Gouda bekend van de saxofoonschool aan de Karnemelksloot.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

12-08-2018 11:56

Advertisements