Zo.12-10: Enorme Snuffelmarkt in de Evenementenhal te Gorinchem

Op zondag 12 Oktober organiseren wij een enorme Snuffelmarkt met mooie oude spullen in de Evenementenhal te Gorinchem. Vanaf 9:00 uur staan 400 kramen opgesteld waar tienduizenden 2e hands spullen worden aangeboden. Leuke dingen, gekke dingen, kostbare en handige dingen, zomaar of voor de heb. Het is er allemaal, een compleet huis kan worden ingericht met het gigantische aanbod op deze snuffelmarkt.
Duizenden bezoekers weten steeds de weg te vinden naar deze snuffelmarkt mede dank zij het hele grote aanbod van spullen. Snuffelmarkten zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Koopjesjagen zit ons in het bloed. Het leuke van deze markten is dat je nooit weet wat je tegenkomt. Oude lp’s van in vergetelheid geraakte sterren, zakken vol gebruikte kleding, een leuk kastje om nog op te knappen De markt in de evenementenhal is zodanig van opzet dat er van alles te koop is , van mooie verzamelspullen tot prullaria.
De snuffelmarkt is geopend zondag 12 Oktober van 09:00 tot 16:30 uur. De toegang bedraagt € 4,00 voor volwassenen, kinderen onder geleide t.m 12 jaar zijn gratis.
Parkeren is gratis.
De Evenementenhal
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem-Oost