Zo. 11-11: Muziekcafé met Shane Alexander in De Kroon

Cultuurhuys De Kroon is zondagmiddag 11 november gastheer van de Amerikaanse singer-songwriter Shane Alexander. Sinds zijn debuut met The Middle Way in 2005 heeft Shane Alexander zijn eigen stijl weten te ontwikkelen. Zijn muziek is een mix van West Coast Folk, Rock en Psychedelica.

In juli 2017 verscheen zijn zesde album Bliss. Met dit album weet hij zonder moeite een gevoelige snaar te raken met liedjes die gaan over hartzeer en ontroerende levenslessen. Naast zijn eigen albums is hij producer voor vele andere artiesten en heeft hij veel sessiewerk gedaan. Zijn muziek is terug te vinden in meer dan honderd Amerikaanse televisie shows en films.

Shane Alexander toerde door Amerika en Europa, als headliner, maar ook als supportact voor diverse bands en artiesten zoals Bon Iver, Jewel, John Hiatt, Suzanne Vega, Seal, Styx en Yes. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan het projectalbum The greater good. Hierin werkt Alexander, afkomstig uit Californië, samen met de Rotterdammer Dennis Kolen en Newyorker Eugene Ruffolo, die in 2018 ook in De Kroon optrad.

Advertisements

Het muziekcafé in De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen begint om drie uur en de toegangsprijs is 15 euro, inclusief pauzedrankje en ticket fee.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

11-11-2018 09:00