Zo. 10-9: Grote BroerZus Festival in Goudse Schouwburg

Gouda – De Goudse Schouwburg trapt het jubileumseizoen op zondagmiddag 10 september af met een bijzonder festival: het Grote BroerZus Festival. Het is een speelse en spannende middag voor families met kinderen van vier tot ongeveer tien jaar. Het is voor het eerst dat er zo’n groot familiefestival is in de schouwburg.

“Wat ons betreft is het komend seizoen feest voor iedereen en daarom is het logisch dat we ons jubileumseizoen beginnen met een festival voor het hele gezin. We roepen alle kindjes op om zich met hun papa, mama, opa, oma, oom of tante onder te dompelen in de wereld van theater tijdens ons Grote BroerZus Festival!”, zegt Nel Oskam, directeur van De Goudse Schouwburg.

Het Grote BroerZus Festival bestaat uit drie voorstellingen in de theaterzalen en een uitgebreid programma dat non-stop doorgaat in de foyers. Eén voorstelling is geschikt voor peuters en kleuters: ‘Mannetjes met plannetjes’ en één voor kinderen vanaf zes jaar:’ De Dromeneter’. Daarnaast is er een speeltuin die geschikt is voor alle kinderen. Iedereen kiest een voorstelling en om 15.30 uur komen alle bezoekers naar de Grote zaal voor een afsluitend theaterconcert: ‘Swingen als een kangoeroe’. Het concert wordt gegeven door liedjesmaker Jeroen Schipper en zijn Boegiemanband.

Voor meer informatie zie www.goudseschouwburg.nl