Zo. 10-12: Jubileumconcert: 90 jaar Vrouwenkoor Vita Nova

Haastrecht – Vrouwenkoor Vita Nova nodigt iedereen van harte uit het 90-jarig jubileum te komen vieren. Het repertoire varieert van meerstemmige klassieke werken, a capella liedjes uit verschillende landen tot meer hedendaagse popsongs. Nummers over liefde, verlangen, trouw, vertrouwen, hoop, vertederende liefde, of juist passievol; ook de herinnering aan die bijzondere liefde, liefde ver weg of heel dichtbij en niet in de laatste plaats de liefde voor muziek. Dit alles, al zeventien jaar, onder enthousiaste leiding van Marja Timmer, de dirigent en met pianobegeleiding van Ingrid Rietveld.

Het jubileumconcert met als thema ‘As long as I have music’ vindt op zondagmiddag 10 december plaats in de Hervormde Kerk in Haastrecht, aanvang 15.00 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur. Na afloop van het concert heffen we graag het glas, om te proosten op dit bijzondere jubileum.

De toegangsprijs is 10 euro per persoon en jeugd tot 12 jaar heeft toegang tegen een gereduceerd
tarief van 5 euro. In de voorverkoop, vanaf 10 november, zijn kaarten te bestellen in de winkel van Adri Bakker, Hoogstraat 55 in Haastrecht. Aan de kerk zijn kaarten voor aanvang van het concert te koop. Meer informatie, foto’s en filmpjes kan men vinden op Facebook VITA NOVA vrouwenkoor.

Advertisements