Zo. 1-4: Paasbrunch in De Deel

Gouda – Op Eerste en Tweede Paasdag wordt voor de eerste keer een paasbrunch voor iedereen georganiseerd in horecaruimte De Deel van Kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Iedereen is welkom; gezinnen, ouderen, stellen, alleenstaand, vrienden, iedereen kan aanschuiven in De Deel.

De kinderboerderij heet u van harte welkom om 11.00 uur voor de paasbrunch aan de gezellig gedekte tafels en gezamenlijk kunt u genieten van heerlijke (mini)broodjes, matses, hartig en zoet beleg. Uiteraard ontbreekt het gekookte eitje tijdens de Pasen niet! De brunch zal rond 13.00 uur eindigen. Kinderen kunnen tijdens de brunch knutselen, ook kunnen zij na afloop paaseieren zoeken.

Bijdrage: 7,95 euro incl. koffie/thee, melk en jus d’orange en incl. knutsel en paaseieren zoeken voor de kinderen. Aanmelden kan tot en met donderdag 29 maart, telefonisch 0182-514 219, in De Deel of via de website www.kinderboerderijgouda.nl, uiteraard kunt u hier ook meer informatie krijgen.

Locatie: Kinderboerderij De Goudse Hofsteden, Bloemendaalseweg 34 in Gouda. Vervoer kan eventueel geregeld worden via Vervoerspunt Gouda

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

01-04-2018 20:00

Advertisements