Zo. 08-09: De Neuzelbeurs begint aan nieuw beursseizoen

De zomer is bijna voorbij… Na een pauze van 2 maanden zonder Neuzelbeurs vangt de Neuzelbeurs op 7 & 8 september aan met een nieuw beursseizoen. Je bent van harte welkom om hier bij te zijn!

In beurshal Bakkerij 2 van De Broodfabriek wordt de Neuzelbeurs met circa 225 kramen opgebouwd. Op deze kramen bieden zowel handelaren als particulieren een breed scala aan verkoopwaar aan: tweedehands kleding, boeken, games, muziek, meubels, antiek, kunst, curiosa en nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.

Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack.

Advertisements

Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.Naast de Neuzelbeurs is er op 7 & 8 september ook het Crea Weekend en Passion for Planners, twee creatieve beurzen! Koop je een kaartje voor deze beurzen dan heb je direct ook toegang tot de Neuzelbeurs. Voor meer informatie; www.creaweekend.nl of www.passionforplanners.com

Locatie:                       De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD, Rijswijk

Openingstijden:           10.00 uur tot 17.00 uur

08-09-2019 09:00