Zo. 07-04: Jeugdcircus Acrobatico: Foresta Magica

Wegens groot succes in de herhaling: Jeugdcircus Acrobatico komt terug naar Haastrecht! Zondagmiddag 7 april treden ze op met de nieuwe show ‘Foresta Magica’ in de sportzaal van Theater Concordia. Daar bouwen ze een echte circuspiste.

Op speciaal verzoek weer terug, leuk voor jong en oud! Acrobatico is een heel bijzonder jeugdcircus! Met elkaar circus maken betekent niet alleen maar kunstjes leren. Het gaat ook om samenwerken, op elkaar vertrouwen, creatief zijn, blijven oefenen tot je iets kunt en daar terecht heel trots op zijn. Maar samen circus maken betekent vooral: veel plezier!

En dit plezier zie je ook terug in de optredens van Acrobatico. Het enthousiasme en de passie van de ervaren circusartiesten zorgen voor indrukwekkende acts; de tomeloze inzet van de jongere artiesten is vertederend. De circustheatershows zijn niet alleen zeer afwisselend door de diversiteit in circusdisciplines, maar ook bijzonder indrukwekkend door de creativiteit en de kwaliteit van de acts. Verpakt in een originele show met mooie muziek en prachtige kostuums is een voorstelling van Acrobatico altijd één groot feest…!

De familievoorstelling van jeugdcircus Acrobatico begint zondag 7 april om 14.00 uur. Kaarten (jeugd € 9,00 en volwassenen € 10,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Op vertoon van je jeugdpaspoort Krimpenerwaard krijg je 10% korting!

07-04-2019 09:00