Zo.06-09: Zomermarkt Gouda

Zondag 6 september a.s. organiseert Star Promotions in het centrum op de markt van Gouda de jaarlijkse Zomermarkt! De Zomermarkt vindt plaats van 11:00 tot 17:00 uur.

Met ruim 80 marktkramen beschikt de Zomermarkt over een breed scala aan producten. Hierbij kunt u denken aan diverse kleding, sieraden, modeaccessoires, speelgoed en loom bands, cosmetica, multimedia artikelen, woondecoratie, cadeau artikelen, huishoudelijke artikelen, textiel, parfum, geur producten, brillen,  dierenbenodigdheden en lederwaren.

Na het genieten van de gezellige en veelzijdige Zomermarkt heeft u vast trek gekregen. Ook hiervoor kunt u terecht op de Zomermarkt in Gouda. Zo vindt u er o.a. Spek en vleeswaren, wok, tapas, feta en olijven, schnitzel en braadworst, Surinaamse snacks, bara’s, roti, broodjes hamburger en beenham, hotdogs, tornado chips, koek en noten, oliebollen, poffertjes, schepsnoep, stroopwafels, Italiaans ijs, en natuurlijk heerlijk vers fruit. Ook voor een ijskoud glaasje frisdrank of een heerlijke kop koffie/ thee kunt u terecht in Gouda.

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen op de Zomermarkt in Gouda. Zo kunnen ze heel hoog springen in de bungee jump of genieten van een plezierig ritje in de sfeervolle draaimolen. Om de dag compleet te maken worden er heerlijke suikerspinnen gedraaid en mais ontpopt tot gezoete of gezouten popcorn.

Noteer zondag 6 september in uw agenda en beleef een gezellige dag uit met familie en vrienden in het

Centrum Gouda!

Wij wensen u alvast veel plezier op de Zomermarkt!