Zo. 03-11: Theatergroep Heer Otto: Ridder Florian

Zondag 3 november om 14.00 uur speelt theatergroep Heer Otto in Theater Concordia in Haastrecht met het verhaal ‘Ridder Florian’.

Ridder Florian is niet bepaald een held. Behalve voor draken is hij ook bang voor stoere ridders, boze buurmannen en slapen in het donker. Vandaag heeft Florian er genoeg van. Hij wil niet meer bang zijn! Maar hoe doe je dat? Er is maar één oplossing: op bezoek gaan bij het oude vrouwtje. Oei, bij die gedachte staat Florian te trillen op zijn benen. Zal hij het durven?
Ridder Florian, een humoristische muzikale voorstelling om bij te giebelen en griezelen. Noem het interactief, noem het kleurrijk, noem het toegankelijk jeugdtheater, mét live muziek.
Gebaseerd op de Ridder Florian prentenboeken van Marjet Huiberts en Philip Hopman. Boordevol liedjes en avonturen!

Heer Otto is een theatergezelschap met voorstellingen boordevol bijzondere moestuinen, unieke pinguïns, knuffelige draken en grappige, vaak gekke en altijd lieve dames en heren.
Heer Otto maakt muzikale, humoristische voorstellingen met een duidelijke boodschap. Verhalen die gaan over iedereen. Gebaseerd op kinderboeken, met bekende en nieuwe personages. Altijd met een typisch Heer Otto sausje. Verrassend, cabaretesk en vol spelplezier. Noem het interactief, noem het kleurrijk, noem het toegankelijk jeugdtheater. Altijd met live muziek.

Ridder Florian is op zondag 3 november om 14.00 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten
(à € 10,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Op vertoon van je jeugdpaspoort Krimpenerwaard krijg je 10% korting! Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

03-11-2019 09:00