Zo. 03-03: Nieuwe theatertour LAKSHMI – ADEM binnenkort in Schoonhoven

Leer de vrouw achter de zangeres kennen in Arto Theater.

Het grote talent LAKSHMI wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek (popmuziek met een donker randje) en haar wonderlijke optreden in ‘De Slimste Mens’. Voor het eerst gaat zij met haar voorstelling ADEM het theater in. Tot en met maart 2019 tourt zij door Nederland en is zij in verschillende theaters te zien. Op 3 maart 2019 is LAKSHMI – ADEM te zien in Arto Theater.

De voorstelling LAKSHMI-ADEM is een modern verhaal over een twintiger, hoe het is om je als meisje en vrouw in een mannenwereld te bevinden. Hoe je soms de heldin, maar vooral ook de antiheldin bent, de underdogpositie hebt waar je trots op bent maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning. Die erkenning krijgt LAKSHMI nu.

Tijdens de theatervoorstelling maakt het publiek kennis met de vrouw achter de zangeres. Men ziet hoe gefascineerd ze is door het constante sterke verlangen om perfect te zijn, maar tegelijkertijd betoverd is door alles wat kraakt en schuurt. Deze contrasten bezingt ze in haar nummers vol elektro en klassieke elementen, gespeeld door haar eigen band. In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakt zij een voorstelling waar ze het publiek een complete ervaring geeft die muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt.

Vorig jaar verscheen haar eerste album en maakte zij een verpletterende indruk bij ‘De Slimste Mens’. Ook was zij regelmatig te gast bij ‘De Wereld Draait Door’ en wist LAKSHMI met haar stem iedere keer het publiek te veroveren. Ze deed dat eerder met een ontroerende uitvoering van Zeg me dat het niet zo is van Frank Boeijen.

LAKSHMI – ADEM is te zien in Arto Theater in Schoonhoven op 3 maart 2019. Voor meer informatie ga naar www.lakshmimusic.com 

 

03-03-2019 09:00

Advertisements