Zo. 03-02: AFSCHEIDSCONCERT BIGBAND DIZZIZJAZZ

Op zondag 3 februari aanstaande treedt de bekende Schoonhovense Bigband DizzizJazz nog éénmaal op. De bandleden willen er op deze manier samen met de vertrouwde fans een onvergetelijke middag van maken. Bijzonder is dat zowel oud-bandleiders als oud-musici mee spelen. Vanaf 15.00 uur is iedere muziekliefhebber van harte welkom in cultureel-centrum Het Bastion in Schoonhoven. De entree is gratis.

Tijdens dit laatste concert wordt DizzizJazz onder andere versterkt door de oud-bandleiders Jeroen Schippers (dirigent/trompettist), Cor Knegjens (dirigent/pianist) en door de huidige bandleider Coert Zonneveld. Ook de oud-musici Gunter Rotsaert (trombone) , Peter Mulder (trombone), Niels Sonneveld (drums), Johann Krall (trompet) en René Kuzee (trompet/vocals) geven acte de présence.

Na het ruim 15-jarig bestaan heeft het orkest moeten besluiten de muzikale handdoek in de ring te gooien. “We kijken met veel trots en genoegen terug op 15 jaar samen muziek maken. Het belooft dan ook een spetterend afscheidsconcert te worden!”, aldus de voorzitter Chiel van Praag.

Het programma op 3 februari is zeer divers. Zowel de bigband standards als populaire hits in een bigband jasje komen voorbij.  U kunt genieten van Frank Sinatra tot Stevie Wonder, van Count Basie tot Oasis, en van Caro Emerald tot The Weather Girls.

Hoogtepunten in de afgelopen jaren waren de bekende Springerparkconcerten, de sfeervolle optredens in Arto Theater, diverse bigband festivals in onder andere Goor en Brielle, maar ook op besloten (bedrijfs)feesten en partijen.

Kom nog éénmaal genieten van Bigband DizzizJazz op 3 februari aanstaande in Het Bastion Schoonhoven.

03-02-2019 09:00

Advertisements