Zo.01-06: Het festival Huiskamer van de Stad

Na de succesvolle première vorig jaar, komt het festival Huiskamer van de Stad terug met een uitgebreide editie. In bijna vijftig Goudse huiskamers kunnen de bezoekers kennis maken met muziek- en kleinkunst met klassieke muziek, singer-songwriters, bands, toneel, clowns, poëzie, muziektheater en meer.
Op iedere locatie vindt het optreden meerdere keren plaats, en ieder optreden duurt maximaal een half uur. Je kunt dus zelf een route langs meerdere huiskamers samenstellen en zo genieten van een dag vol verrassingen in een bijzondere setting. De opening is om 11:30 uur in het stadhuis, Markt 1, met een toespraak door de burgemeester en een unieke dansact met livemuziek.
Huiskamer van de Stad is van én voor iedereen en daarom GRATIS toegankelijk. Voor een zeer welkome donatie staan er fooienpotten in de huiskamers.
Op de site van Huiskamer van de Stad kun je het programma en het blokkenschema downloaden.

Bezoekers van Huiskamer van de Stad mogen zondag 1 juni a.s. gratis met de stads- en streekbussen van Arriva reizen in Gouda op vertoon van een programmaboekje. Zo zijn de huiskamers voor iedere Gouwenaar gemakkelijk bereikbaar.

TGVB maakt dit voorjaar theater op locatie en speelt Craving Chocolate op 1 juni tijdens Huiskamer van de Stad Gouda bij het Museumhavencafé om 14.00 en 16.00 uur. Daarna is de voorstelling o.a. te zien tijdens Delft Fringe en Schoonhoven opent haar deuren