Zo.01-05: Vertelvoorstelling in Het Verzetsmuseum

Zondagochtend 1 mei organiseert Het Verhalenpunt een verrassende vertelvoorstelling in het Verzetsmuseum in Gouda. Tijdens deze voorstelling is het vertelpodium voor IngerMarlies Leeuwenburgh. In haar verhaal is er een man met drie sleutels.

Er zwerft een man over de wereld. In zijn zak heeft hij drie sleutels. Waarvan? Hij weet het niet meer. Maar ze passen vast en zeker op een schatkist en openen zo zijn toegang tot geluk.
Op zijn zoektocht naar de schat is hij al naar het einde van de wereld gereisd. Je vindt het geluk immers daar waar je het laatst zoekt? Maar ook daar heeft hij het niet gevonden…

IngerMarlies Leeuwenburgh
IngerMarlies houdt niet alleen van verhalen, ze houdt ook van taal, van de schoonheid en de harmonie van taal. En dat je kun je horen in haar verhalen. Als pure verteller, zonder toeters en bellen, roept IngerMarlies beelden bij je op. Ze neemt je mee naar werelden die je weliswaar kent, maar die vaak dik onder het stof liggen. Het gebeurt meer dan eens dat het publiek na het verhaal zegt: ‘oh… dat ging over mij!’, of ‘nu snap ik het…’.
En dat is haar doel met vertellen: mensen weer verbinden met zichzelf, en met elkaar.

Advertisements

Praktisch
Datum : zondag 1 mei 2016
Locatie : Verzetsmuseum Zuid Holland, Turfmarkt 30 in Gouda (ingang via achterzijde via de tuin)
Inloop : vanaf 10.30 uur
Aanvang: 11.00 uur
Duur voorstelling: 75 minuten
Entree : € 5,- per persoon (contant)
Leeftijd : 8 – 108 jaar
Kijk voor meer informatie op www.facebook.nl/hetverhalenpunt, mail naar info@hetverhalenpunt.nl of bel 06 – 381 382 52.