Zes organisaties ondertekenen intentieverklaring ‘Gewoon thuis’

Gouda – Op 5 april hebben zes partijen in Midden-Holland hun samenwerking op het gebied van Gewoon Thuis bekrachtigd, met de ondertekening van een intentieverklaring. Het evenement vond plaats in het Huis van de Stad in Gouda.

De zes partijen, Eleos, Leger des Heils, Kwintes, ASVZ, Gemiva-SVG en Lelie Zorggroep, geven allen medewerking aan het project ‘Doorontwikkeling Gewoon Thuis’, om met elkaar te zorgen dat de meest kwetsbare mensen in de regio Midden Holland in hun eigen huis 24 uur per dag kunnen terugvallen op begeleiding.

Met Gewoon Thuis is het streven om middels bijzondere begeleidingsvormen voor de meest kwetsbare mensen een veilige en gestructureerde thuissituatie te creëren. Bij deze bijzondere begeleidingsvorm moet onder meer worden gedacht aan het 24/7 bieden van zowel geplande als ongeplande zorg. “Met Gewoon Thuis in de regio Midden Holland bevinden we ons nu in een fase waarin de positieve resultaten van een eerdere pilot in Gouda en Krimpenerwaard worden doorontwikkeld en beschikbaar gemaakt voor de gehele regio”, aldus projectleider Cora Kombrink van Kwintes.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

09-04-2018 12:44