Bob de Jong (van Bob-kok) en Rianne Peelen-Bouwman (De Zalm) zijn opnieuw initiatiefnemers van de Culi tour. Zij willen op 20 februari nog een keer hun horecakrachten bundelen en iets met elkaar organiseren.
‘’Na het succes van de vorige editie met ruim 400 deelnemers willen wij opnieuw mensen thuis laten genieten van lekkere gerechten en bijpassende wijnen van de Goudse Horeca. Helaas kunnen wij nog steeds geen gasten ontvangen, dus deze situatie is nog steeds onveranderd. Door ons te verenigen hoeven gasten niet te kiezen voor één bepaald restaurant, want ieder restaurant neemt een gang voor zijn rekening, uiteraard hebben wij gezorgd voor andere gerechten dan de vorige editie’’, aldus De Jong.
Op 20 februari wordt de Goudse dinerbox ‘uitgeserveerd’ voor € 39,50 per persoon. De gerechten kunnen worden begeleid met wijnen van Wijnhandel van Welie (dit zit niet bij de prijs inbegrepen). Ook aan de vegetarische liefhebbers is gedacht. Alle gerechten kunnen zo op tafel en voor het hoofdgerecht is een korte instructievideo, zodat het menu binnen handomdraai op tafel staat.
Meer informatie en bestellen kan via de Culi Tour besteltelefoon – 06-14929321.
9-2-2021 12:06