Za. 9-9: Trouwbeurs in Witte Hof in Haastrecht

Haastrecht – Twintig ondernemers presenteren zich op het Mr.&Mrs. Wedding Event dat zaterdag 9 september van 11.00 tot 16.00 uur wordt gehouden in Het Witte Hof in Haastrecht.
Het idee voor deze trouwbeurs ontstond vier jaar geleden doordat Gerdina van Beek (van Passie&Bloem) en Alicia Petersen (van Kapsalon Curious Scissors) door hun werkzaamheden in het verleden al veel hebben samengewerkt. Dit jaar is Tanja Čorić (van Trouwtante) het team komen versterken om het event nog grootser neer te zetten. Zaterdag 9 september verwelkomen zij met alle andere ondernemers toekomstige bruidsparen voor een derde en grotere editie van de beurs.
Bezoekers hebben de mogelijkheid verschillende aspecten van een trouwdag te zien, proeven en beleven. In samenwerking met Speksnijder Bruid&Bruidegom presenteert men die dag twee ‘Design your Love Story’ bruidshows. Iedere ondernemer wordt gedreven door passie en liefde voor hun vak en presenteert zijn product of dienst op zijn eigen unieke manier. De ondernemers gaan graag het gesprek aan om persoonlijke wensen te realiseren. De toegang tot het event is gratis.