Za. 9-12: Sfeervolle Kerst- en boekenmarkt Waddinxveen

Waddinxveen – Op zaterdag 9 december is er een gezellige Kerst- en boekenmarkt van 9.30 tot 15.30 uur in de Ontmoetingskerk, Groensvoorde 3 in Waddinxveen. Bij binnenkomst in de kerk, komt men eerst op de muziekafdeling terecht, hier zijn volop LP’s, CD’s en DVD’s verkrijgbaar. Het ruikt er ook heerlijk, want er worden poffertjes gebakken.

In de hal is een ruime sortering tweedehands boeken te vinden en daarachter bevindt zich een mooi aangeklede kerstafdeling, met fonkelende kerstballen en andere kerstartikelen. Speciaal voor deze gelegenheid is de kerkzaal open waar kerstliederen worden gespeeld en waar men gerust mee mag zingen. In de kerkzaal is ook mooi servies en glaswerk, curiosa, speelgoed, puzzels en winterkleding uitgestald.

Deze Kerstmarkt is inmiddels een bekend fenomeen. Men kan hier sfeer proeven, snuffelen bij de tweedehands artikelen of een kop koffie of thee drinken met iets lekkers. Ook worden er prachtige kerststukjes gemaakt, leuk om als cadeau weg te geven of thuis neer te zetten. Op het plein staat onze kraam met heerlijke oliebollen en appelbeignets. De opbrengst is voor de kerk en goede doelen. Meer info vindt u op: www.rommelmarktwaddinxveen.nl

Advertisements