Za. 7-4: 4Eenakterfestival in Concordia Haastrecht

Haastrecht – De Schijnwerper presenteert op zaterdag 7 april vier voorstellingen op één avond tijdens het 4Eenakterfestival in Theater Concordia in Haastrecht.

Toneelvereniging De Schijnwerper, bekend van haar jubileumvoorstelling ‘De Dirigent van Opheusden’ in november vorig jaar, organiseert voor de achtste keer het 4Eenakterfestival. Drie toneelverenigingen uit de regio zijn door De Schijnwerper uitgenodigd om het publiek te vermaken en te verwonderen met een kort theaterstuk.

De genodigde verenigingen zijn Arto Post Laboro uit Schoonhoven, Toneelgroep ROOD en De Meneertjes. ROOD zal de voorstelling ‘Marsmeiden’ opvoeren. De Meneertjes brengen improvisatietoneel. Arto Post Laboro brengt ‘Bloot slaat dood’. De Schijnwerper zal zelf de eenakter ‘Tussen vijf en half zes’ op de planken brengen onder regie van Irene Nieuwveld. Deze eenakter gaat over afgunst, jaloezie en de onderlinge relaties tussen drie zussen, een moeder en hun huishoudster.

Kaarten zijn te bestellen via www.deschijnwerper.nl of telefonisch via 0182-502 652. Kosten: 12,50 euro per persoon en 10 euro voor jongeren tot 18 jaar en 65+. Aanvang 20.15 uur.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

07-04-2018 19:30