Za. 7-10: Marathon striptekenen: 24 hours comic day

Gouda – Striptekenaars uit heel Nederland gaan de klok rond striptekenen. Op 7 oktober om 11.30 uur start 24 hours comic day in de Jeruzalemkapel in Gouda. Het is een jaarlijks evenement en deze happening vindt deze keer in Gouda plaats in samenwerking met Kunststichting Firma Van Drie. Robert van der Kroft opent op 7 oktober om 12.00 uur en op 8 oktober om 12.00 uur sluit Gert Jan Pos de rij.

De striptekenaars worden deze 24 uur verwend door de lokale ondernemers van de Lange Tiendeweg met kaas, worst, pizza, brood, wijn etc. en door de firmanten en vrienden van de Firma Van Drie. Het publiek is van harte welkom om de tekenaars te ontmoeten en om kussens, eten en drinken te brengen tijdens deze happening. Er zijn ook Fursuit optredens, 8mm films, Lego, en nog veel meer performaces.

Andere tekenaars die meedoen zijn Wasco, Pepijn Shermer, Jan Cleijne. Erik Wielaert, Loes van Gils, Bart Nijstad, Rob van Barneveld, Eliane Gerrits, Kiki de Boer, Bart Zijlstra, Matt Baaij, Hjalmar Haagsman, Saskia vd Post, Dace Sietina, Erik de Graaf, Hallie Lama, Joshua Peeters, Marcel Ruijters, Bas Kohler, Maaike hartjes, Oskars Pavlovskis Larie Cook, Menno Wittebrood en anderen.

www.firmavandrie.nl