Za. 6-10: Radio U2 in Montfoort

Montfoort – Het is Cultureel Montfoort gelukt de meest populaire U2 tribute bands van Nederland te boeken voor een onvergetelijk optreden. Een band die de show en de sound zoals U2 neerzet. Door de muzikaliteit van de band zullen zeker ook de niet-liefhebbers van U2 genieten van de show.

Zanger Erwin Weening leeft voor het podium en heeft een strot zoals je die alleen van Bono kent. Hij stond ooit als ‘Bono’ in de finale van de soundmixshow. Samen met drie topmuzikanten geeft hij een show die je niet snel zult vergeten. Alle registers gaan open.

Radio U brengt de show van U2 terug naar de essentie. De muziek die vanaf de jaren 80 elk decennia weer vernieuwend is gebleken. Dit is wat U2 uniek maakt en waarom zoveel fans compleet uit hun dak gaan zodra de eerste noten van de bekende hits worden ingezet.

Advertisements

Radio U2 is niet zomaar het gemiddelde coverbandje, dit is een band die bestaat uit muzikanten die weten hoe ze de U2 sound en sfeer kunnen neerzetten. Zaterdag 6 oktober, 21.30 uur in het Zalencentrum St. Joseph. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn te reserveren via: www.cultureelmontfoort.nl en voor aanvang aan de zaal.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

06-10-2018 09:00