Za. 5-5: Bökkers treedt met Bevrijdingsdag op in Flora

Boskoop – Zaterdag 5 mei staat de band Bökkers in Flora Boskoop. Deze kroonprinsen van de dialectrock zijn inmiddels kind aan huis in vele steden, tentfeesten en op diverse festivals waaronder uiteraard de Zwarte Cross maar ook Paaspop, Concert At Sea en Douwpop. Nu dus te zien op Bevrijdingsdag in Flora Boskoop.

De Overijsselse rockband rond voormalig Voederbietel Hendrik Jan Bökkers begon in 2010 als Normaal-coverband, maar heeft inmiddels na vijf studioplaten en een live-album een volledig eigen smoelwerk opgetrokken. Het optreden in Flora Boskoop is onderdeel van hun clubtour ‘Schorem uut de schiettente’. De clubtour leent zijn naam aan hun laatste album die uitkwam in 2017.

Bökkers speelt opruiende rechttoe-rechtaan rock ’n roll a la AC/DC, Chuck Berry en ZZ Top, volledig in Sallands dialect. De mannen zijn hard op weg heel Nederland te onderwerpen.

Bökkers in Flora is een initiatief van Flora party & event en wordt gehouden in Flora Boskoop, Parklaan 4 in Boskoop. Meer informatie via www.floraboskoop.nl of 0172-766 047.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

05-05-2018 12:12