Za. 31-3: Talent on the Move in Theater Concordia

Haastrecht – Holland Dance is zaterdag 31 maart terug in Concordia. Veelzijdig, uitdagend en sprankelend. Toptalenten van Codarts dansen in nieuwe werken en werk van wereldberoemde choreografen. Voorafgaand aan de dansvoorstelling treden leerlingen van Dansstudio Gouda op. Een afwisselende avond uit voor danskenners en -ontdekkers.

Omdat de dansavond voor jong en oud is, beginnen we al om 19.30 uur. De leerlingen van Dansstudio Gouda verzorgen het voorprogramma. Ongeveer 40 leerlingen en 6 docenten presenteren zich met choreografieën geïnspireerd op het vijfjarig bestaan van Dansstudio Gouda. Er wordt een compilatie vertoond van de hoogtepunten van de afgelopen vijf jaar.

Na deze dansjeugd van de toekomst, neemt een zorgvuldig geselecteerde internationale groep jonge dansers van Codarts Rotterdam – de hotspot voor hedendaagse dans – u mee op een spannende dansreis. Dit uitdagende programma toont niet alleen de veelzijdigheid van deze talentvolle dansers, maar is tegelijkertijd een betoverende collage van stijlen in de choreografie. De sprankelende show heeft alles: nieuwe werken die speciaal voor de dansers zijn gecreëerd, maar ook bestaand, wereldberoemd repertoire van topchoreografen.

Advertisements

De dansvoorstelling begint zaterdag 31 maart om 19.30 uur. Kaarten (à 19 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl