Za. 31-3: Passie- en Paasconcert Vox Jubilans

Gouda – Op Stille Zaterdag geeft Vox Jubilans traditiegetrouw een Passie- en Paasconcert in de Sint-Janskerk in Gouda. Dit jaar staat de prachtige cantate ‘Olivet to Calvary’ van J.H. Maunder centraal. Deze cantate is een diepgaande vertolking in muziek en tekst van de laatste week uit het leven van Jezus. Daarnaast wordt een aantal Paasliederen ten gehore gebracht, waaronder het ‘De Heer is waarlijk opgestaan’ op muziek van Joseph Haydn.

Medewerkenden aan het concert zijn: Marjo van Someren (sopraan), Bart Oenema (bariton), Marcel Mooibroek en Nando van Westrienen (trompet), Marjolein de Wit (fluit) en Marco den Toom (orgel). Ds. P.D. Teeuw spreekt de verbindende teksten. De algehele leiding is in handen van André van Vliet.

Het concert vindt plaats op Stille Zaterdag, 31 maart, in de Sint-Janskerk in Gouda, en begint om 19.00 uur. De kerk gaat om 18.30 uur open. Kaarten aan de kerk kosten 15 euro. In de voorverkoop zijn deze 12,50 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro. De kaarten zijn te bestellen via de koorleden of www.voxjubilans.nl. Bij Boekhandel Smit, Museumwinkel van de Sint-Janskerk in Gouda en bij Boekhandel Burger in Waddinxveen zijn ook kaarten te verkrijgen.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl