Za. 30-6: Bier Wijn & Food Festijn in Flora Boskoop

Boskoop – Het buitenterrein van Flora os zaterdag 30 juni van 16.00 tot 23.00 uur het toneel voor het Bier Wijn & Food Festijn. Een intiem, regionaal food festijn waarbij genoten kan worden van de gerechten en dranken van Wijn bij Robijn, Perron 3, Dufais catering & events, Leo’s Drankenhuis, Meat & Greet en Pippin Foods. Het proeven van bijzondere wijnen, speciale biertjes en verschillende lekkere gerechtjes staan centraal. De gerechtjes die onder meer geproefd kunnen worden zijn gamba’s met chilimayonaise, diverse burgertjes, pizzapuntjes met carpaccio, verse frieten, pasta’s en stoofpotjes.

Een festijn is pas compleet met live muziek. De muziek maakt de gezellige en ongedwongen sfeer van het Bier Wijn & Food Festijn compleet. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Tess et les Moutons en Pip Alblas, beiden artiesten uit de regio; Hazerswoude en Gouda. Tess en haar Moutons halen, beïnvloed door de grote chansonartiesten van de afgelopen acht decennia, op bezielde wijze een klein stukje ‘Vie Parisienne’ naar Nederland. Pip Alblas is een singer songwriter die haar inspiratie haalt van artiesten als Ilse de Lange, Jason Mraz en Ed Sheeran. Jullie zouden haar kunnen herkennen van haar deelname aan The Voice of Holland in 2014.

De kinderen worden zeker niet vergeten, zij kunnen zich vermaken op de springkussens en bij het kinderentertainment.

Kaarten hoeven niet gekocht te worden, het Bier Wijn & Food Festijn heeft gratis entree. Het Bier Wijn en Food Festijn is een initiatief van Flora party & event. Meer informatie is te lezen op www.floraboskoop.nl/bier-wijn-food-festijn.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

30-06-2018 10:27

Advertisements