Za. 3-11: Werk mee met A Rocha Groene Hart op de landelijke Natuurwerkdag

Stolwijk – Zaterdag 3 november van 9.30 tot 13.30 uur doet A Rocha Groene Hart net als andere jaren weer mee met de landelijke Natuurwerkdag. Werken in de buitenlucht – in de rust van de Boezem – doet een mens op allerlei manieren opleven. De Stolwijkse Boezem staat er deze tijd van het jaar in volle herfstpracht bij. We voeren verschillende soorten onderhoudswerk uit, zoals gras maaien, snoeien, bramen ruimen en poelen uitbaggeren Werk dat ook goed met kinderen is te doen. Voor de kleinere kinderen hebben we ook kleiner gereedschap en handschoenen.

Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers. En Het Zuidhollands Landschap zorgt voor de soep. Graag zelf een kop of mok meenemen en een lunchpakket. Kom zoveel mogelijk om 9.30 uur, zodat iedereen de juiste instructie in een keer krijgt. Aanmelden is noodzakelijk, onder andere in verband met het beschikbare gereedschap: https://www.natuurwerkdag.nl/locatie/natuurwerkdag-stolwijkse-boezem

Kom zoveel als mogelijk is met de fiets. Parkeren bij de Boezem is niet toegestaan. De auto kunt u parkeren op de Groene Wetering in Gouderak, dat ligt vlakbij het gebied. U loopt dan over de Snippejagerskade (fietspad) de polder in en slaat bij de kruising rechtsaf de Tiendweg op. De Stolwijkse Boezem ligt aan je linkerkant.

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

03-11-2018 09:00