Za. 29-10: Halloweenfeest kinderboerderij De Goudse Hofsteden

Op zaterdag 29 oktober wordt van 11.00 – 20.00 uur het jaarlijkse Halloweenfeest georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden.
Deze dag zijn er tal van activiteiten, zoals het uithollen van een pompoen met zo’n leuk gezichtje, het voorlezen van een spannend verhaal, deelname aan griezelige spelletjes en kinderen kunnen komen knutselen. Iedereen die het Halloweenfeest bezoekt, mag verkleed komen en maak kans op een spannende prijs! Er vindt tweemaal een verkiezing plaats van de mooist of engst verklede deelnemer. Het is mogelijk om geschminkt te worden.
Halloween culinair (eet mee op de kinderboerderij)
Deze dag kan er echte pompoensoep en pompoencake gegeten worden. ’s Middags en ‘s avonds kan er in De Deel griezelig lekker gegeten worden. Voor jong en oud is er een passend menu uitgedacht. Trek in heksenbrij, kraaienoogjes of spinnenweb uit de pan? Kom dan ook!

Lampionnenoptocht
Kinderen kunnen overdag een mooie lampion maken. Om 19:00 uur start de lampionnenoptocht door de Veen- en Rietzoom, richting Verhage waar kinderen een ijsje krijgen. Onderweg komen er allerlei Halloween figuren langs.
Het Halloweenfeest is vrij te bezoeken. Voor de activiteiten wordt wel een bijdrage gevraagd.

Voor meer info: www.kinderboerderijgouda.nl of telefonisch: 0182-514219

Advertisements