Za.29-03: Overzicht van activiteiten Geluksroute

Zaterdag 29 maart is de geluksroute in Gouda. Onderstaand een overzicht van een aantal activiteiten welke u zult aantreffen.

Pauzelandschap Potterspoort
Het project maakt een vliegende start dankzij steun van Goudse bedrijven, organisaties, de gemeente en bewoners en inzet van een bruisende initiatiefgroep.
Een deel van de grond is omgewerkt met een graafmachine en aanstaande zaterdag gaan we snipperpaden aanleggen en ruim 4.000 gele violen planten!
Kom langs tussen 11.00 en 16.00 uur met schep, hark of kruiwagen en help een handje mee!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wie verdient er volgens jou een compliment? Kom tussen 11.00 en 15.00 uur langs in de Bruisplaats (Vredebest 18). Laat weten wie of wat jij waardeert en maak iemand gelukkig.
De Bruisbrigade verzamelt alles aan een vrolijke waslijn en zorgt dat jouw compliment op de juiste plek terecht komt.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Muziekgroep Eigenwijs zingt tijdens Geluksroute in voormalige bibliotheek
‘Terug naar de Toekomst’, de nieuwe voorstelling van muziekgroep Eigenwijs uit Gouda is een zoektocht naar idealen van toen en nu.
Voor de Geluksroute van 29 maart hebben we een speciale korte voorstelling gemaakt van ‘Terug naar de Toekomst’. De voorstelling wordt gespeeld in de voormalige bibliotheek, Spieringstraat 1. Aanvangstijden 11.00 uur, 12.30 uur en 15.00 uur. De toegang is gratis.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tijdens de Geluksroute 29 maart zijn er drie workshop Nia van elk een half uur te volgen in de Agnietenkapel, start 10:30, 11:15 en 12:00. Kom langs!
In de Nia techniek worden oosterse en westerse bewegingsvormen gecombineerd tot een vorm van fitness voor het hele lichaam. Het evenwicht van tai chi en yoga, de kracht van oosterse krijgssporten en de expressie, creativiteit en spontaniteit van dans.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De Goudse muzikant Jaap Mulder (Di Gojim, Vysotsky) en beeldend kunstenaar Liset van Dommelen doen mee aan de Geluksroute. Zij delen die dag het ‘geluk van kleuren horen’ in drie mini-workshops. Jaap improviseert op verschillende muziekinstrumenten terwijl Liset de bezoekers mee laat schilderen aan een gezamenlijk kunstwerk; “een gelukspartituur”. Iedere nieuwe schilder sluit aan op het werk wat op de tafel ontstaat. Jaap speelt na verloop van tijd dit kunstwerk van kleuren en vormen als partituur. De workshops vinden plaats bij Buro Bravissimo, Agnietenstraat 64 (boven de Kijkshop) in Gouda. Deelname is gratis.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Op de geluksroute is een leuk nieuwtje te vinden, nl. een eerste presentatie van het CreatieSpel.
Dit Spel met als ondertitel werken met de Wet van Aantrekking bevat 49 kaarten verdeeld over 7 verschillende krachten.
Door met een vraag een kaart te trekken, krijgt men antwoord in de vorm van een advies, actietip en affirmatie.
Loes Vrolijk is de auteur van dit spel en zij zit van 13.00 – 17.00 bij boekhandel Verkaaik in de Lange Tiendeweg waar Geluksplukkers een korte sessie kunnen halen aan de hand van dit spel.