Za. 28-4: Flying Eagle Oranje Concert

Moordrecht – Na het enthousiasme van vorig jaar van musici en bezoekers, organiseert Flying Eagle een tweede concert ‘waar muzikale talenten elkaar ontmoeten’. Dit jaar zal het concert plaatsvinden op zaterdag 28 april om 20.00 uur in de Dorpskerk in Moordrecht.

Ook dit jaar geven de musici André van Vliet orgel, Johan Bredewout vleugel, Arjan & Edith Post trompet hun medewerking aan dit concert. Er zal deze avond nog een extra verrassing komen, maar wat dat zal zijn is pas te horen tijdens het concert.

Het is gelukt om het Johannus Concertorgel naar Moordrecht te halen. Hierdoor heeft de organist nog meer mogelijkheden en kunnen de musici met elkaar het concert geven op het prachtige podium van de Dorpskerk. Zo kan het publiek rond het podium zitten en alles volgen hoe deze talentvolle musici muziek met elkaar maken.

Advertisements

Het programma zal bestaan uit populair klassieke muziek, maar ook bekende filmmuziek. Deze avond zal een ‘knipoog’ gegeven worden naar Konings- en Bevrijdingsdag. In verschillende samenstellingen zullen de musici het concert geven.

Als kanker je raakt

Van elke kaart die verkocht wordt gaat minimaal 1 euro naar de stichting Als kanker je raakt. Deze stichting organiseert jaarlijks ontmoetingsdagen voor mensen die met kanker te maken hebben gekregen, persoonlijk of in hun familiekring. Voor meer informatie over deze stichting zie www.alskankerjeraakt.nl. Tijdens deze avond zijn er machtigingskaarten beschikbaar om een extra gift te geven aan deze stichting.

Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via www.flyingeagle.nl/bestel en kosten 18,50 euro, voor kinderen t/m 12 jaar 6,50 euro. Dit is inclusief programmaboekje en een gratis consumptie in de pauze. Aan de kerk kosten de kaarten 21 euro en 9 euro.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

28-04-2018 13:36