Za.28-11: Krezip zangeres Jacqueline Govaert in De Goudse Schouwburg

Jacqueline Govaert, voormalig frontvrouw van Krezip, is terug in het theater. In haar voorstelling ‘Zo Zit Dat Dus’ krijgen haar bezoekers op intieme wijze een kijkje in de totstandkoming van haar liedjes en haar muzikale heden en verleden.
Al haar hele muzikale leven krijgt Jacqueline Govaert dezelfde vragen. Mis je Krezip? Hoe was het om zo nauw samen te werken met je familie? Hoorde je zelf ook dat die cello vals was op Pinkpop? Wat is er veranderd nu je moeder bent? Wie is My Sweet Friend, bestaat ze echt? Het theater is voor Jacqueline dé plek om op intieme wijze antwoord te geven op deze en andere vragen over haar muzikale heden en verleden. ‘Ik heb m’n leven altijd verwerkt in mijn songs. Zij zijn de rode draad in de ontdekkingstocht naar mijn eigen geluid en hoe het zit in het leven.’ Dat zijn de liedjes die, samen met hun verhalen, centraal staan in deze voorstelling.
Reserveren
Jacqueline Govaert staat op zaterdag 28 november in De Goudse Schouwburg. Reserveren kan bij de kassa aan de Boelekade 67, telefonisch via 0182-513 750 of online via www.goudseschouwburg.nl.