Za. 27-5: YouTube-dienst in Haastrecht

Haastrecht – Op zondag 27 mei wordt er om 10.00 uur een YoutTube-dienst gehouden in de Hervormde Kerk in Haastrecht, met als thema ‘Vergeving is een keuze!?’ Laat los en u zult losgelaten worden – Lucas 6 vers 36 t/m 40.

Vergeving is Gods visitekaartje. Daar waar je zou verwachten dat God op zijn strepen staat, of een oordeel zou uitspreken, bleef het stil en sprak Hij vergeving uit. “De kracht van vergeving is enorm, het is echt groot en het kan deze wereld redden!”, Immaculée Ilibagiza.

Immacuée Ilibagiza is overlevende van de genocide in Rwanda in 1994 die het leven kostte aan bijna een miljoen Tutsi’s, onder wie haar hele familie, op één broer na. Ze overleefde door 91 dagen lang in stilte met zeven andere vrouwen in een badkamer van 0,9 bij 1,2 bijeen te kruipen. Vandaag de dag geldt Immaculée als een van ’s werelds meest toonaangevende sprekers over geloof, hoop en vergeving.

Advertisements

Aanvang 10.00 uur in de Hervormde Kerk, Kerkplein 9 in Haastrecht. Vanaf 9.45 uur is er ontvangst met koffie, thee en fris. Kijk voor meer informatie over deze vorm van diensten op www.veld-zicht.nl/coaching & spreken

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

27-05-2018 12:33