Za.27-09: Landelijke Nieuwbouwdag

Alle seinen op de woningmarkt staan weer op groen. Het aantal verkochte bestaande woningen stijgt, zo verwacht de Rabobank, dit jaar naar misschien wel 145.000. Dat is het hoogste aantal sinds 2008, toen de crisis uitbrak. En betrof het herstel aanvankelijk vooral de bestaande bouw, nu trekt ook de verkoop van nieuwbouwwoningen aan. Wat het actuele nieuwbouwaanbod is, wordt zaterdag 27 september gepresenteerd, tijdens de Landelijke Nieuwbouwdag.

Van 11.00 tot 15.00 uur
De meeste projecten zijn van 11.00 tot 15.00 uur open. Maar aanbieders kunnen daarvan afwijken. Op www.nieuwbouwdag.nl staat een overzicht van de aangemelde projecten. Dit overzicht wordt in de aanloop naar 27 september steeds verder aangevuld.

Koningshof aan het Raam in Gouda
Aantrekkelijke eengezinswoningen. Koopsom vanaf €225.000,- V.O.N.
Ongeveer de helft van de woningen in Koningshof is verkocht. De woningen aan het Raam zijn uitverkocht, maar er zijn nog enkele woningen te koop aan het Vest, aan het water. Meer keuze heeft u in de rustige binnenstraatjes. Hier liggen de modern, klassieke eengezinswoningen van 115 m² met tuingerichte woonkamer, vier kamers, een zinken dakkapel en hoge ramen. Deze woningen hebben een aantrekkelijke prijs: al vanaf € 225.000 V.O.N. koopt u deze eengezinswoning in Koningshof, mét tuin (met berging en achterom), wat uniek is zo midden in het historische Havenkwartier.