Za.27-02: Galerie Kunstzicht opening nieuwe gastexpositie met keramiek van Anke van der Kwaak en schilderijen van Peter Felix

Zaterdag 27 februari om 15.00 uur is bij Galerie Kunstzicht de opening van een nieuwe gastexpositie met keramiek van Anke van der Kwaak en schilderijen van Peter Felix. De tentoonstelling is te bezichtigen vanaf 25 februari t/m 9 april 2016.

Anke van der Kwaak is een veelzijdig keramiste en exposeert in binnen- en buitenland. Haar werk is meestal raku gestookt en zij zoekt in deze techniek voortdurend naar nieuwe en andere toepassingen. Na haar vakopleiding Keramische technieken in Gouda volgde zij dan ook nog vele workshops en masterclasses, met als resultaat een zeer uitgebreide en afwisselende collectie keramiek.

Peter Felix studeerde af aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam in autonome kunst en is sinds 1998 werkzaam als docent kunstvakken in Capelle a/d IJssel. Hij vindt schilderen een van de mooiste en spannendste dingen die er zijn, daaraan een extra dimensie toevoegen vindt hij niet alleen erg moeilijk, maar ook spannend. Zijn werk omschrijft hij als lekker luchtig schilderwerk, met bij elke voorstelling een eigen verhaal, sfeer en personage, maar alleen in de verbeelding van de toeschouwer.

Het team van Galerie Kunstzicht is verheugd werk van Anke van der Kwaak en Peter Felix ten toon te stellen en hoopt dat hun werk voor vele geïnteresseerden een reden is om weer even bij Galerie Kunstzicht binnen te lopen! Ook bij de opening is iedereen van harte welkom!
Adres: Galerie Kunstzicht, Tussenzicht 3, Gouweplein te Waddinxveen
Openingstijden:donderdag en vrijdag 13.00 – 17.00 uur, zaterdag 11.00 – 17.00 uur