Za. 26-5: Rommelmarkt Ontmoetingskerk in Waddinxveen

Waddinxveen – Op zaterdag 26 mei is er rommelmarkt van de Ontmoetingskerk in Waddinxveen. Om 9.00 uur gaat de rommelmarkt van start op het Evenemententerrein De Dreef en duurt tot 16.00 uur. Er zijn tweedehands meubels te koop: kasten, stoelen en banken, maar ook campingspullen, fietsen, speelgoed, kleding, elektra enz.

Verder zijn er kramen met bloemen, koffie, patat, vis en allerlei andere lekkernijen. Bij het Rad van Avontuur zijn mooie prijzen te winnen onder meer een High Tea en een Senseo. Verder is er een enveloppenkraam met cadeaus en bij de spelletjeskraam zijn er voor de kinderen allerlei activiteiten, ’s ochtends kunnen ze zich daar ook laten schminken.

Op deze dag staan er zo’n twintig kramen op het Evenemententerrein en zijn ongeveer 200 vrijwilligers actief om de rommelmarkt te doen slagen. De opbrengst gaat naar goede doelen, onder meer De Klimopgroep van de Scouting, een schoolproject in Nepal, een kleine school voor arme kinderen in Uganda, ’t Swanenburghofje in Gouda, een project in Oekraїne, twee projecten in Roemenië en een project van Proplan in Pakistan. De mensen die deze goede doelen hebben aangedragen, zijn intensief betrokken bij hun goede doel, zodat we weten dat de opbrengst goed terechtkomt. Ook helpen deze mensen op de rommelmarkt mee; jongeren van de Scouting verkopen bijvoorbeeld lootjes bij het Rad van Avontuur.

Advertisements

Meer informatie op www.rommelmarktwaddinxveen.nl

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

26-05-2018 11:12