Za. 25-11: Slotterfest in So What

Gouda – Slotterfest komt terug naar So What! Na daverend succes van vorig jaar geeft de Goudse punkrockband Oskoed Slotters ook dit jaar weer een klein feestje. Een hele dag in het teken van punkrock van eigen bodem (en die van de buren). Kom 25 november langs en vier mee!

Line-up
Slotterfest pakt voor de tweede editie extra uit: dit jaar zullen er maar liefst zeven bands op het podium hun geluid door So What laten denderen.

Oskoed Slotters: de gastheren (en dame) zullen ook zelf een optreden geven tijdens Slotterfest. Onder de naam Blink-0182 geven ze een ode aan de Amerikaanse punkrockband Blink-182, en spelen ze het hele album Dude Ranch (wat dit jaar 20 jaar bestaat) van begin tot eind.

Advertisements

Harsh Realms: Gouda Hardcore haalde deze band uit Roosendaal al eerder naar Gouda. Bij Slotterfest laten ze zien dat punkrock meer is dan alleen drie akkoorden slaan.

The All-Star Weddingband: Om je overdosis punkrock weg te spoelen sluit de Belgische All-Star Weddingband de line-up af met een reeks punk rockcovers.. van covers. ‘Jolene’ van Dolly Parton gegoten in een punkrocksausje? The All-Star Weddingband doet het.

Altitude: Belgische punkrock zoals je dat gewend bent: keihard. Hun energieke optredens laten mensen in heel Europa ademloos achter, en ze komen nu Gouda een energieshot te geven.

Five Years Later: Deze vijf jongens uit Amersfoort beleefden in de beginjaren van 2000 samen als Five Years Later wilde tijden in de punkrockscène van Nederland en omstreken. Ze zijn een tijdje gestopt om te studeren en vijf jaar later, in januari van dit jaar, zijn ze weer bij elkaar gekomen om de muziekinstrumenten op te pakken. Tijdens Slotterfest laten ze zien dat ze hun wilde haren nog niet zijn verloren!

Hoist The Colours: Vier muzikale jongens uit Groningen vroegen zich af wat ze gemeen hadden, en dat was 90’s punkrock. Drie dagen na Slotterfest komt hun split EP uit in samenwerking met punkband Running Late. Wie weet, misschien zullen ze een tip van sluier oplichten tijdens Slotterfest..

Zonde: Het idee om de band op te richten kwam uit Hazerswoude. Snelle melodische punkrock, en dat allemaal in het Nederlands.

Acid Attack: Deze Goudse band begon een aantal jaar terug als coverband onder de naam Metallikaas, maar dat vonden ze te cheesy. Tegenwoordig spelen ze ook eigen werk. Nieuwsgierig wat dat inhoudt? Kom het zien tijdens Slotterfest!

Datum: 25 november
Aanvang: 15.30 uur, deur dicht: 00.00 uur
Prijzen: Early Bird: 6 euro, Late Bird: 9 euro, leden: 4 euro.