Za. 25-05: Vrouwen lopen voor Vrouwen door het Groene Hart

Op zaterdag 25 mei maakt Vrouwen lopen voor Vrouwen in samenwerking met Lansigt accountants en belastingadviseurs voor het eerst een sponsorwandeltocht in het Groene Hart! We starten vanaf het kantoor van Lansigt in Alphen aan den Rijn en gaan de prachtige, groene omgeving verkennen. En dit alles omdat we een hart hebben voor kwetsbare vrouwen.

Met de wandeltocht halen we geld op voor vrouwen die in de prostitutie terecht zijn gekomen of verslaafd zijn en worden geholpen bij Terwille en De Hoop. De inzet van de wandelaars bij Vrouwen lopen voor Vrouwen maakt het mogelijk dat deze vrouwen een nieuwe start kunnen maken.

Je kunt kiezen uit twee afstanden: 15 km (ontvangst 09.30 uur) of 10 km (ontvangst 10.30 uur). Voor welke uitdaging ga jij? Na afloop van de wandeling kun je voldaan bijkomen en genieten van een heerlijke lunch!

Advertisements

Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op zaterdag 25 mei? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! Meer informatie en inschrijven: www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/tocht/groene-hart-wandeling-alphen-aan-den-rijn.

24-05-2019 09:00