Za. 25-05: Garenspinnerij organiseert KunstVeiling

Zaterdag 25 mei 2019, 20.00 uur

Word trotse kunstbezitter of breid je collectie verder uit! Cultuurhuis Garenspinnerij veilt bijzondere werken, gemaakt door kunstenaars uit Gouda en omstreken. Het aangeboden werk varieert qua techniek en formaat waardoor aanschaf bereikbaar is voor publiek met een grote én kleine(re) portemonnee. De veiling zelf wordt een event om niet snel te vergeten. Het werk kiezen, de spanning van het bieden, de interactie met anderen in de zaal: wie er wint en wie er verliest, het ontmoeten met de maker… Dit alles vindt plaats in een gezellige, ontspannen doch opgewonden sfeer met livemuziek en actionpainting.

Met werk van:

Advertisements

Pim Leefsma / Suzan Schuttelaar / Annemarie van Hooff / Alexandra Kloppenburg / Herre Methorst / Jos van der Biezen / Beatrijs van Rheeden / Henrique van Putten / Rob van Schijndel / Ruud Verkerk / Pieter Verkaik / Fred van Loon / Bas den Boer / Dindi van der Hoek / Netty van Osch / Persis van Schaik / Christa van Splunter / Diana Story / Margot van Hulst / Monika Strugarek / Ytsen Engelsma / Mijke van Dis / Judith Sluijter / Koos de Bruin

Catalogus

Bekijk via deze link de digitale catalogus met al het werk: https://www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl/agenda/agenda_item/t/kunstveiling
In de Garenspinnerij is ook een papieren versie te verkrijgen. 

Programma

19.00 uur    Foyer open
19.30 uur    Live music en actionpainting: Daan van den Bergh & Pieter Verkaik
Het werk, gemaakt door Pieter Verkaik, wordt toegevoegd aan de veiling
Ook gitarist Daan van den Bergh stelt zijn muziek beschikbaar voor verkoop
20.00 uur    Start veiling o.l.v. Veilingmeester Mick Bunnik

Aanmelden

Er zijn een beperkt aantal (zit)plaatsen beschikbaar in de zaal, reserveer daarom tijdig een stoel (hier zijn geen kosten aan verbonden). Aanmelden/reserveren: veilinggarenspinnerij@gmail.com.

Kijkdagen

Wil je de kunstwerken eerst in alle rust met eigen ogen bekijken? Dat kan! Kom naar de kijkdagen van zaterdag 11 t/m vrijdag 24 mei in de foyer (op de 1e etage) van de Garenspinnerij. Deze expositie is vrij toegankelijk voor publiek. Wil je na het zien van een werk al een bod uitbrengen? Dat kan! Breng je bod uit via veilinggarenspinnerij@gmail.com.

25-05-2019 09:00