Za. 25-01: ICEparty Tienerdisco in Theater Concordia

Ben je klaar voor het coolste feest van het jaar? Steel jij de show met ijspegels in je haar, strakke schaatsbroek of een warme schapenvacht. Op de ICE party kan alles als het maar ijs en ijskoud is.

Op zaterdag 25 januari is er voor de 7e keer een tienerdisco in Theater Concordia.

Theater Concordia wordt omgetoverd tot ijspaleis, glijd over de dansvloer met je coole moves waar de muziek als een lawine over je heen raast. Een profi DJ zorgt ervoor dat je in beweging blijft, anders zou je nog bevriezen;-) Er is een echte ICE Bar waar alcoholvrije drankjes, koek en zopie te koop zijn.

Op school hangen stemlijsten om je favoriete dancetracks aan te vragen.

Dus ijskoude feestgangers uit groep 7, 8 en de brugklas, zet deze datum met stip in je agenda en vergeet niet je vrienden en vriendinnen uit te nodigen.

Zoals altijd kun je ook weer leuke selfies maken en is er nog veel meer te beleven, maar dat zie je vanzelf wel als je komt.

Nog even in het kort:

Waar: Theater Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht
Wanneer: Zaterdag 25 januari 2019 van 19.30 – 22.30 uur

Leeftijd: groep 7, groep 8 en brugklas

Thema: ICE Party

€ 5,00 inclusief drankje

Kaarten via www.theaterconcordia.nl

Tijdens de disco zijn alle ouders van harte welkom in het gezellige Grand Café Concordia. Uw kinderen zijn in goede handen van de Concordia vrijwilligers in de grote zaal. Daarnaast scheelt het ook een ritje huiswaarts. Dus van harte welkom!

25-01-2020 09:00