Za.24 & 25-10: Country weekend in Haastrecht

Zaterdag 24 en zondag 25 oktober is het Country weekend in Theater Concordia in Haastrecht. Zaterdagavond een heerlijke avond voor linedancers met de band Colonel Hammond’s Four. En zondagmiddag de vertrouwde huisband Change of Key.

Colonel Hammond’s Four zorgt zaterdag 24 oktober voor een heerlijke avond voor linedancers. Deze gerenommeerde band zet Concordia op zijn kop met ‘the real country music’. Na in 1965 gestart te zijn als amusementsband, ging Colonel Hammond’s Four in 1997 verder als een countryband. Het repertoire bestaat uit countrymuziek waarbij linedancers zich kunnen uitleven. De beentjes gaan geheid van de vloer! Ook op akoestisch vlak laat de band zich gelden. De bandleden: Hans Bongers (zang, bas, akoestische gitaar en geluidsmix), Aad van Stijn (zang en slagwerk), Hans Venneman (zang, elektrische en akoestische gitaar) en Theo Verhoeven (toetsenist).

Ook op zondag 25 oktober staan de deuren van Grand Café Concordia in Haastrecht wagenwijd open voor de liefhebbers van Country muziek. Iedereen kan genieten van een country middag met de Dutch Country Music Award Winning Trio: Change of Key. Plattelandsmuziek uit de USA met het juiste gevoel. Change of Key, met een gastoptreden van Harm van Sleen op pedalsteel-guitar, brengen nieuwe, oude en eigen songs. Country Café begint zondag de 25e om 15.00 uur. De toegang is gratis. U bent van harte welkom!

Country Linedance met Colonel Hammond’s Four begint zaterdag 24 oktober om 20.15 uur. Kaarten (à € 7,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).