Za. 24-2: Workshop Yin Yoga met handpan

Gouda – Yoga Bliss – Oudewater organiseert in samenwerking met Yourie Castricum een bijzondere Yin Yoga workshop op zaterdag 24 februari.

Yourie neemt de deelnemers mee de diepte in, een reis door helende klanken en medicine songs. Instrumenten die hij naast zijn handpan gebruikt zijn onder meer mondharp, (blad)ratels, sjamanentrommel en zijn stem. De workshop wordt begeleid door yoga docente Ria Harmsen uit Schoonhoven.

Yourie speelde met diverse bandjes op festivals in binnen- en buitenland. Solo heeft hij concerten gegeven bij onder meer diverse yogastudio’s, PLAY!, Tantra on the Dancefloor, Living Village en Mysteryland. Wat mensen raakt, is zijn passionele bezieling en het afstemmen op het publiek, wat veel ontroering teweeg kan brengen. Hij is momenteel bezig met de voorbereidingen om een solo-album op te nemen.

Advertisements

Yin Yoga is gebaseerd op de vijf elementen theorie vanuit de Chinese geneeskunde. Deze theorie schrijft onder andere over evenwicht tussen Yin en Yang. In tegenstelling tot dynamische Yogavormen (Yang) is Yin Yoga een passievere vorm en gericht op het stimuleren en rekken van bindweefsel, gewrichten, pezen en ontspanning van spierweefsel.

De yoga workshop is zaterdag 24 februari van 13.00 tot 15.00 uur (ontvangst om 12.45 uur) bij Yoga Bliss – Oudewater, Provincialeweg Oost 41 in Haastrecht. Kosten bedragen 40 euro p.p.
Aanmelden kan via info@yogabliss-oudewater.nl of via WhatsApp 06-24 24 57 77.

Over Yoga Bliss Oudewater
Midden in de natuur van het Groene Hart is studio Yoga Bliss aan de Provincialeweg Oost 41 in Haastrecht gevestigd. De naam Yoga Bliss betekent ‘gelukzalig gevoel’ wat je in jezelf en in het moment kunt ervaren door yoga en meditatie. Yoga is een geestelijk en fysiek ontwikkelingsproces. Op the flow van je adem en de yogahoudingen laat je de stroom van gedachten en spanning los. Hierdoor krijg je innerlijke rust en helderheid in je hoofd. Je voelt bewust wat goed is voor jezelf en krijgt geestelijke en lichamelijke balans. Je ontwikkelt een flexibeler, energieker en krachtiger lichaam. Als het weer mooi is, dan kunnen de yogalessen buiten gegeven worden. In het gras, met uitzicht op de weilanden en de bomen achter de yogaruimte.