Za. 24-11: Sinterklaas komt naar winkelcentrum Bloemendaal

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sinterklaas komt met zijn Pieten op zaterdag 24 november naar winkelcentrum Bloemendaal. Ze lopen rond en delen natuurlijk lekkers uit. Verspreid door het winkelcentrum kunnen kinderen deelnemen aan verschillende leuke spelletjes waarbij ze kunnen bewijzen net zo goed te zijn als Piet; ‘rijden op een echte pony’ (buitenactiviteit), ‘daklopen’ en ‘pakjes stapelen’ zijn zomaar wat voorbeelden van activiteiten die kinderen zelf kunnen doen. Als ze alles hebben gedaan, ontvangen ze een echt Pietendiploma.

Dit jaar is winkelcentrum Bloemendaal een samenwerking aangegaan met Museum Gouda, waar Het Huis van Sinterklaas dit jaar is en haken zo aan op het Sinterklaasverhaal 2018. Kinderen krijgen 24 november een knutsel/kleurplaat mee naar huis waarmee ze KnuffelPiet kunnen helpen om een Pietenmuts voor zijn beer te maken. Met deze zelf versierde en uitgeknipte Pietenmuts kunnen kinderen met hun ouders op zaterdag 1 december 2018 tussen 11.00 en 15.00 uur gratis naar het Huis van Sinterklaas in Museum Gouda.

De intocht in het winkelcentrum is op zaterdag 24 november om 10.30 uur. Om 14.30 uur zijn de Sinterklaas activiteiten afgelopen. Mensen kunnen langs de route staan tijdens de intocht om de Sint en zijn Pieten te verwelkomen. De route start vanaf Ruigenburg en gaat via de Plaswijckweg, Ridder van Catsweg verder, waarna ze via de parkeerplaats Swadenburg het winkelcentrum ingaan.

Sinterklaas en een deel van zijn Pieten komen zaterdag 1 december tussen 10.00 en 12.00 uur nog een keer langs voor een bliksembezoek.

Voor meer informatie zie www.facebook.com/winkelcentrumbloemendaal

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
24-11-2018 09:00