Za. 24-09: Najaarsmarkt bij GoStores Gouda

Op zaterdag 24 september barst het Elburgplein bij GoStores Gouda vanaf 10.00 uur uit zijn voegen. Dan is er een NAJAARSMARKT vol kunst, sport, spel, cultuur en demonstraties. En ook maken we weer plek voor de kofferbakmarkt. Komt dat zien, komt dat zien!

Bij de NAJAARSMARKT kun je van 10.00 tot 16.00 uur een kijkje nemen bij o.a. Atletiekvereniging Gouda,  tafeltennisvereniging Vriendenschaar, Living Well Fitness en Veron Afdeling Gouda (vereniging voor radioamateurs). Kunstschilders van Het Gouwe Palet maken en verkopen kleine kunstwerkjes. Manege De Goudse Hout geeft informatie over hun lessen en maken het mogelijk dat kinderen een ritje op een pony kunnen maken.

Een deel van het parkeerterrein van GoStores Gouda wordt omgetoverd tot een handelsplaats vol vintage schatten. Van 10.00 tot 16.00 kun je heerlijk struinen over de Kofferbakmarkt.

Advertisements

Voor de kinderen zijn er springkussens en is er een gratis suikerspin. Een gezellige band zorgt voor een vrolijke noot. De winkels hebben speciale najaarsacties; kortom: Go najaarsmarkt bij GoStores Gouda.

Over GoStores Gouda

Bij GoStores Gouda vind je maar liefst 13 winkels en 2 eetgelegenheden; alles voor je huis, tuin en vrije tijd! Meer informatie: www.gostores.nl/gouda of www.facebook.com/gostoresgouda