Za.24-01: 22e KAPELLENFESTIVAL KAKOFONIE !!!

Zaterdagavond 24 januari barst het muzikale geweld van kapellenfestival Kakofonie weer los in Zalencentrum De Brug in Reeuwijk. Een jaarlijks evenement, waarbij 14 feestorkesten van heinde en verre naar Reeuwijk komen om hun muzikale kunnen te tonen. Al 22 jaar is Kakofonie hét muzikale festijn, waar men kan genieten van de muziek, de gezelligheid en de sfeer, die bij dit festival hoog in het vaandel staan.
Dit jaar met o.a. vier nieuwe deelnemers: Coest uit Eindhoven, Dorst uit Mijdrecht, Exclusief uit Oudenbosch en Nooit Gedagt uit Woudrichem. Maar ook Bar Gebeure uit Dordrecht die vorig jaar de wisseltrofee De Kakofoon mee naar huis nam is van de partij. En natuurlijk zijn er weer bekende kapellen uit voorgaande jaren èn ook de regio is goed vertegenwoordigd met de Baggerbeugels en Blaaskaken uit Boskoop en de Waaghalzen en WildeBRAZZ uit Gouda. Al met al weer een zeer gemêleerd gezelschap dat garant staat voor een fantastische muzikale avond om trots op te zijn.
Jaarlijks kent Kakofonie ook een goed doel, dat kan rekenen op een gift van Kakofonie.
Dit jaar gaat deze gift naar Kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Door bezuinigingen op de subsidies moet de Kinderboerderij zelf meer inkomsten genereren. Hiervoor willen ze de verkoopruimte in de kantine verbouwen en uitbreiden, zodat de inkomsten hieruit een stevige, structurele financiële bijdrage vormen. Zelf heeft de kinderboerderij hiervoor niet de financiële middelen en daarom zijn ze op zoek naar sponsoren om dit project te realiseren. Kakofonie levert een bijdrage aan de inrichting van de verkoopruimte. Een doel dat goed past in de reeks van bestemmingen met een sociale achtergrond, die Kakofonie in de loop der jaren heeft gesteund.
Kom dus op 24 januari naar Zalencentrum De Brug in Reeuwijk en geniet van het enthousiasme, de spontaniteit, maar vooral de muziek van veertien van Nederlands leukste feestorkesten. Kom luisteren, kijken en meedoen, tijdens een heel gezellig avondje uit bij Kakofonie 2015.
De zaal is open vanaf 19.00 uur. Aanvang van het festival is om 20.00 uur.
Toegangsbewijzen kosten slechts 7,50 Euro en zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de onderstaande voorverkoopadressen en natuurlijk op 24 januari aan de zaal.